Щракнаха белезниците на двама автокрадци в Бургас

08:35, 24 ное 16 25 582 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама автокрадци са задържани в Бургас, съобщиха от полицията. Това са криминално проявените Е. Д, на 27 години, и С. С., на 31 години.

Констатирано е, че за периода от 11 до 14 ноември двамата са задигнали лек автомобил „Лаза 2105” от улица „Ивайло”. Колата е собственост на 55-годишен бургазлия.

На 20 ноември Е. Д. и С. С. откраднали от паркинг на бул. „Демокрация” 98 лек автомобил „ВАЗ 2105”. Той е собственост на 66-годишен мъж от Бургас. Впоследствие колата е открита изоставена на ул. „Дебелт”.

Двамата автокрадци отнели и лек автомобил „ВАЗ 2107”, който е бил паркиран пред блок 6 в комплекс „Славейков”. Това се е случило на 16 ноември. Колата е собственост на 64-годишен бургазлия. При преместването са нанесени материални щети, както по автомобила, така и по два съседни леки автомобила.

Е. Д. и С. С. са задържани за срок от 24 часа, като направили пълни самопризнания и описали подробно начина на извършване на престъпленията. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Първо и Второ районни управления – Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама