Криминално проявен и агресивен е извършителят на въоръжения грабеж в Нова Загора

10:58, 24 ное 16 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Криминалисти са задържали извършител на въоръжен грабеж на територията на Нова Загора. Криминално проявеният Д.Д./48г./ е от град Бургас. Той е задържан вчера от полицейски служители на РУ-Нова Загора.

От проведените оперативно-издирвателни и следствени действия е установена неговата съпричастност в грабеж, извършен на 13 октомври. Тогава в района на надлеза в град Нова Загора Д.Д. е нападнал жена, нанесъл и е удари в областта на главата, заплашил я с нож и е отнел чанта с лични документи, пари и мобилен телафон.

Криминалистите придобиват данни, че Д.Д. е агресивен и въоръжен с огнестрелно и хладно оръжие. Той е многократно осъждан за различни престъпления. При задържането му по друг случай в  Бургас е използвал огнестрелно оръжие срещу полицейски служители.

Д.Д. е задържан за 24 часа в РУ-Нова Загора. От него са иззети огнестрелно и хладно оръжие . Направил е самопризнание за грабежа от 13 октомври. Работата по установяване на неговата съпричастност към други случаи на грабежи продължава. Образувано е досъдебно производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама