Търсят се работнички за бране на ягоди в Испания

12:18, 24 ное 16 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Испански кооператив на производители на ягоди търси 600 селскостопански работници, съобщават от Дирекция „Регионална служба по заетостта” – Варна. Желаещите да се възползват от офертата за работа е необходимо да заявят своя интерес в Дирекция „Бюро по труда” по местоживеене. Срокът за кандидатстване е 10 януари 2017 г.

Кандидатите трябва да са жени на възраст от 20 до 40 г., да имат опит в селскостопанска работа и да са физически здрави. Предвид начина на бране и високите температури, желаещите следва да са без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии и да са свикнали на тежък физически труд, който се полага ежедневно.

Интервютата за подбор ще се проведат през първата половина на месец януари в различни градове на страната. Очакваното заминаване на одобрените кандидати е през февруари и март 2017 г. Трудовите договори се подписват на място в Испания и съдържат клауза за пробен период до 15 дни.

Подробна информация за работните места и условията за кандидатстване може да се намери в рубриката „Работни места” на националния EURES сайт http://eures.bg/, както и в бюрата по труда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама