Благодарствено писмо от гражданин получи директорът на полицията в Шумен

10:09, 30 ное 16 25 558 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благодарствено писмо до директора на Областната дирекция ДМВР в Шумен старши комисар Ялчън Расим е изпратил 51-годишен жител от Каолиново. Това съобщиха от пресцентъра на силовото ведомство в Шумен.

В писмото мъжът разказва, че е благодарен на полицейски служители от районното управление в Каолиново, които разкрили извършителите на жесток побой над него. Инцидентът  станал на 14 февруари. Н. Акиф бил нападнат от двама мъже в Каолиново, които му нанесли побой, а травмите и нараняванията от него били тежки. След като бил получен сигнал за инцидента в Районно управление- Каолиново започнала проверка.

Направени са разследвания за разкриване на извършителите на дръзкото нападение над Н. Акиф. Сред разпитаните били и двама мъже от село Пристое. Първоначално отрекли да са били по това време в Каолиново, но след проведени допълнителни  мероприятия било изяснено, че били на описаното от пострадалия място. Мъжът дал добро описание на нападателите си. В хода на проведените процесуално-следствени действия било направено разпознаване, по време на което Акиф посочил като извършители  Е.Ш на 27 г. и Е.С. на 28 г. от село Пристое.

След споразумение с прокуратурата на 9 ноември тази година  двамата са осъдени условно на 10 месеца със срок на изпитание три години.

 “Благодаря ви за високия професионализъм, който проявихте във вашата работа, благодаря за сърдечността и уважението, което проявихте към мен като пострадал. С вашите сигурни последователни действия вие укрепвате доверието на хората към правосъдната система и връщате тяхната вяра в доброто”, завършва писмото Акиф.

Копие от благодарственото писмо е изпратено и до началника на Районно управление- Каолиново Кирил Кирилов.

 

 
Напишете коментар
Коментари: 4
1 FerneIntar 15:20, 01 авг 20

Hello my friend.
Our employees wrote to you yesterday maybe...
Can I offer paid advertising on your site?

2 Gaylejoymn 06:31, 16 апр 21

Waiting for comments
>>>HERE

3 Elysenew 07:45, 17 фев 24

free dating service for senior citizens
dark souls 2 wikidot online matchmaking

We miss you. Join us.
Link availability is limited.
http://hirz.ir/GnWA

4 KaylaMayon 10:40, 04 апр 24

Hello, did you receive my offer?
from2325214cv https://google.com

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама