Арестуваха трима, след като обраха къща в Банкя

12:54, 30 ное 16 25 747 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима мъже, които са криминално проявени, са задържани след взломна кражба на територията на Столичната община. 40-годишният В.С., 42-годишният П.Д. и 43-годишният Б.С. - с прякор Боце, са задигнали техника и бижута от частен дом в град Банкя. Тримата са задържани непосредствено след кражбата при операция на СДВР и служители на сектор „Престъпления против собствеността“ от националната полиция.

В хода на разследването е установено, че те са се придвижвали с лек автомобил „Субаро“, който е използван за извършено престъпление през 2013г. на територията на столицата. При обсиките в автомобила и жилищата на задържаните са открити инструменти за взломяване, подправени регистрационни табели и други. Криминалистите са иззели и пет автомобила, ползвани от тримата задържани.

По случая е образувано досъдебно производство. На тримата са повдигнати обвинения за кражба с взлом, а Софисйкият районен съд е решил да ги остави в ареста. Проверява се дали мъжете имат общо с кражби от домове на територията на Банкя, „Панчарево“, „Драгалевци“, „Симеоново“, „Бояна“, „Малинова долина“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама