Варненци гласуват онлайн за младежки проекти

08:51, 03 фев 17 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сдружение „Варна – Европейска младежка столица“ за първи път въвежда формат обществено гласуване за проектите, които са предложени за финансиране в рамките на едноименната програма. Гласуването ще стартира на уебсайта на сдружението varna2017.bg след 20 февруари. Тогава изтича срокът за предаване на проектните предложения, постъпили по време на набирането на кандидатури за направление 5 “Европейска младежка столица - вълна на иновации”, което стартира на 1 февруари. Вече се събират предложения по три ключови направления: Мрежа на младежки центрове и читалища, Проект за милиони – Инно Варна и Варненска младежка медийна академия - вълна на иновации във фестивалите на Варна.

Въпросите, свързани с реда на кандидатстване, реализацията и документите по направление 5, могат да бъдат задавани на [email protected].

Периодично на страницата на сдружението - varna2017.bg ще бъдат публикувани отговорите на получените въпроси както и тези, обсъдени по време на информационните дни на 6 и 13 февруари.

Информационната среща по направление 5 ще се проведе в понеделник, 6 февруари, от 10 ч. в концертната зала на Младежкия дом. Първата серия от отговори на постъпилите въпроси ще бъде публикувана на сайта на сдружението след 10 февруари.

Във „Варна - Европейска младежка столица“ участват над 25 младежки организации. Членството в сдружението е отворено за всички желаещи. Те могат да се включат по няколко начина:

- Като станат доброволци по проекти

- Като подкрепят инициативите с експертиза, ноу-хау или финансиране

- Като участват в общата програма

- Като се включат в набирането на проекти на конкурсен принцип

- Като получат писма за подкрепа на собствени проекти или инициативи

- Като станат членове на сдружението

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама