Евродепутатът Филиз Хюсменова: Представиха ни проблеми за достъп до здравеопазване в малките общини

12:33, 03 фев 17 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шуменският депутат от ДПС Хамид Хамид участва в среща с българската общност в Брюксел. Той бе включен в делегацията на ДПС заедно с други лидери от Североизточна България. В продължение на няколко дни бе проведена поредица от срещи с българските граждани живеещи извън пределите на страната ни, става ясно от прессъобшение от Пресцентъра на ДПС. Участваха и евродепутати от Движението – Филиз Хюсменова, Илхан Кючук, Ниджми Али и Искра Михайлова.

„На срещите хората се интересуваха от възможността за обучение на децата им на български език. Потърсиха съдействие за решаване на проблеми свързани с трудовото законодателство. За тях беше важно да подчертаят и проблемите на близките им в в България ,отнасящи се до достъпа до здравеопазването в малките населени места“, заяви за Topnovini.bg зам.председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова.

На срещата, която продължи повече от три часа са задавани въпроси за състоянието на демокрацията и развитието на страната ни, пред които са изправени нашите съграждани в чужбина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама