Герджиков увери зърнопроизводителите, че няма да има проблем с еврофондовете

14:07, 03 фев 17 / Политика 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служебният министър-председател на България Отнян Герджиков прие ръководителите на Националната асоциация на зърнопроизводителите по тяхна молба. Председателят на Асоциацията Светослав Русалов информира премиера за актуалното състояние на сектора и акцентира върху тревогата на зърнопроизводителите от възникването на проблеми, които могат да препятстват регулярните европейски плащания.

Председателят на Асоциацията Светослав Русалов информира премиера за актуалното състояние на сектора и изрази опасенията на зърнопроизводителите от възникването на проблеми, които могат да възпрепятстват редовните европейски плащания.

„Наясно съм, че земеделието е в основата на развитието на страната“, заяви премиерът. Той информира ръководителите на Асоциацията, че е разговарял с министъра на земеделието и ще потърси детайлна информация по поставените проблеми. „Заявих, че съм привърженик на приемствеността и противник на безцелните кадрови рокади. Имам уверението на министър Бозуков, че няма да бъдат правени смени, които да възпрепятстват хода на плащанията“, каза още Огнян Герджиков.

Като ръководител на служебното правителство той се ангажира да направи всичко необходимо, за да не бъдат допуснати сътресения в сектора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама