Община Търговище събира оферти за автобусни линии

14:16, 03 фев 17 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Търговище стартира процедура за събиране на оферти за транспортно обслужване на автобусните линии Русе – Търговище и Търговище – Омуртаг. В срок до 11 часа на 8 февруари, желаещите превозвачи могат да подадат своите предложения в запечатан плик на гише №5 в Центъра за административно обслужване.

Възлагането на превозите е временна мярка, поради невъзможност за изпълнение на поетия договорен ангажимент от досегашния превозвач, уточниха от пресцентъра на местната администрация.  Срокът за изпълнение на линиите ще бъде до подготовката на обществена поръчка и сключване на договор с нова транспортна фирма.

В сайта на Община Търговище е публикуван пълният текст на уведомлението и информация за техническите изисквания, образец на оферта и декларация, която също трябва да бъде приложена при подаване на документацията. От информацията става ясно, че по направление Русе - Търговище ще се изпълнява един курс дневно в едната посока, като общото разстояние е 105 километра. Между Търговище и Омуртаг рейсовете трябва да правят по 8 курса в едната посока всеки ден, като километрите между двата града са 25. Изисква се фирмата да има един основен автобус и един резервен. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама