Владо Николов откри в Стара Загора турнир от волейболната скаут лига

16:51, 03 фев 17 / Спорт 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За първи път Стара Загора е домакин на турнир в рамките на Българската волейболна скаут лига за момчета. В него участват 12 отбора от цялата страна. С първия за годината турнир страната ни се включва успешно в най-мащабното състезание за подрастващи по този вид спорт в Европа.

Специално за откриването днес в Общинската спортна зала "Иван Вазов" пристигна голямата звезда на българския волейбол Владимир Николов, генерален секретар на Българската федерация по волейбол. „Ние в София само можем да мечтаем за подобна зала за тренировки“, отбеляза той и обяви официално турнира за открит. 

„Турнирът е едно от първите масови събития през 2017-та, които Стара Загора приема като „Европейски град на спорта“. Радостна съм, че виждам толкова млади и усмихнати лица, виждам желание за победа. Надявам се сред вас днес в залата да е някой от последователите на Владо Николов“, обърна се към младите спортисти зам.-кметът Красимира Чахова. Ентусиазираните малчугани не пропуснаха възможността да се снимат със своя идол във волейбола, който им пожела  да следват мечтите си за големия спорт.

„Това се прави за вас- играйте, радвайте се, бъдете положителни натури! Залата е страхотна", пожела Александър Александров, генерален мениджър на корпорация „Развитие“, спонсор на проявата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама