Без изненади, Славчо Атанасов води депутатската листа на патриотите в Пловдив

06:35, 09 фев 17 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Водач на листата за народни представители „Обединени патриоти“ в Пловдив-град ще бъде Славчо Атанасов, а второто място е отредено за Александър Сиди - общински съветник от Пловдив и член на националното ръководство на ВМРО. Номинациите бяха получени на общинско събрание, което беше открито от кмета на район Южен - Борислав Инчев.

Той заяви, че коалицията е трета политическа сила в страната и бъдещо управление без патриотичните гласове е невъзможно в рамките на 44-тото Народно събрание. По думите му, базирани на последните социологически проучвания, коалиция “Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО” ще получат поне 45 места в следващият парламент, което гарантира реализирането на поне два мандата от листата в Пловдив.

Номинации получиха още бизнесмените Александър Пецов, бивш директор на Агенцията по приватизация и Петър Савчов, както и зам. кметовете на район Южен - Павел Милушев, Апостол Шопов и Димчо Петров. Номинация получи и д-р Иван Црънчев - лекар, преподавател в Медицинския университет - Пловдив.

В словото си след номинацията, кандидатът за народен представител Александър Сиди, който ще бъде втори в градската листа, благодари за подкрепата и обеща да работи в парламента така, както и в Общинският съвет - с мисъл за доброто на пловдивчани. На форума партията издигна и лидера си - Красимир Каракачанов за национална номинация в рамките на коалицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама