Още двама младежи започват работа в областната администрация в Добрич

08:09, 09 фев 17 25 314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Този месец работа в Областна администрация Добрич започват още двама младежи по програма „Старт на кариерата”, става ясно от Годишния доклад за дейността на областния управител Детелина Николова.

До средата на 2016 г. там по програма „Старт на кариерата“, са работили две лица на възраст до 29 г. Те са били назначени на длъжността "Младши експерт". Общата стойност на програмата е била в размер на 10 629 лв.

От месец август по програмата е осигурена заетост за още двама младежи. Програма "Старт в кариерата 2016" е с период на изпълнение от 1.08.2016 г. до 30.04.2017 г. Назначени са две лица на длъжността "Младши експерт". Общата стойност на програмата е в размер на 10 629 лв.

Към края на 2016 г. се работи по новостартирала процедура за набиране на кандидати по програмата, като се очаква младежите да започнат работа  месец.

През миналата година областната администрация е работила и по програма „Летни студентски стажове в държавната администрация“. По нея е реализиран едномесечен стаж за двама младежи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама