Официално встъпи в длъжност новият областен управител на Търговище

15:00, 09 фев 17 25 490 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Hoвият oблacтeн yпpaвитeл нa Tъpгoвищe официално вcтъпи в длъжнocт. Цepeмoниятa пo cимвoличнoтo пpeдaвaнe нa влacттa ce cъcтoя в пpecцeнтъpa нa Oблacтнa aдминиcтpaция, където Валери Симеонов получи печата на администрацията от предшественика си Светлин Бонев.

  „Запознал съм г-н Симеонов с администрацията, със сериозните проекти и начинания, които сме задвижили до момента, етапа на тяхното изпълнение и евентуални стъпки, и възможност за съдействие от негова страна, тези които сметне за целесъобразни да продължи, за да може да се похвалим с добри постижения.

Имиджа на нашата областна администрация да бъде затвърден, защото с гордост мога да ви кажа, че областна администрация Търговище и нейната работа се оценява много високо и е на едно от водещите нива на територията на цялата държава. " това заяви пред журналисти досегашния губернатор.

Без да е обиден, но не приемайки категорично обвиненията за непочтеност в провеждането на изборите и че не си е вършил добре работата, Бонев заподозря "тънка червена нишка" в кадруването в 14 областни управи, където той подчерта, че всички отстранени са от ГЕРБ.

Новият областен управител обяви, че негов приоритет е провеждането на честни, прозрачни и законни избори. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама