Масово пияни по пътищата в Пловдив и областта, задържаха 4-ма

16:04, 09 фев 17 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бързи производства са започнати срещу четирима нарушители на пътя през последното денонощие. Вчера, около 13 часа, на бул. “Васил Априлов” в Пловдив пътни полицаи установили, че 51-годишна жителка на града е седнала зад волана на лек автомобил “Фолксваген” след употреба на алкохол – 2,04 промила.

Два часа и половина по-късно на ул. “Босилек” 60-годишен криминално проявен и осъждан пловдивчанин бил засечен да управлява автомобил от същата марка с отнета шофьорска книжка в рамките на наложено административно наказание.

Към 23.30 часа на бул. “Никола Вапцаров” негов съгражданин, на същата възраст, бил засечен с лек автомобил “Мерцедес”. При проверка с дрегер се оказало, че мъжът е порядъчно почерпен – апаратът отчел наличието на 2,46 промила алкохол в издишания въздух.

В първите часове на днешния ден пиян шофьор заловили и служителите на реда в Първомай. На кръстовище в града те спрели за проверка лек автомобил “Шкода” с 26-годишен водач от село Бяла река, чиято алкохолна проба отчела 1,73 промила.

С полицейски заповеди четиримата извършители са задържани за срок до 24 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама