Община Разград обяви младежки поетичен конкурс на името на проф. Боян Пенев

16:19, 09 фев 17 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Разград и Общността на писателите в лудогорския град обявиха младежки поетичен конкурс на името на проф. Боян Пенев, съобщиха от общинската администрация. 

Творческата надпревара е насочена към млади творци на словото на възраст до 20 години. Участниците могат да представят до три непубликувани стихотворения без тематично ограничение.

Творбите се изпращат в три екземпляра на адрес:

гр. Разград, бул. „Бели Лом“ №37А,  Дирекция „Култура, спорт, туризъм“

За поетичен конкурс на името на Проф. Боян Пенев или по електронната поща [email protected]. Те трябва да бъдат придружени с информация за автора: трите имена, възраст, адрес, телефон и имейл за връзка. Крайният срок за изпращане на творбите е 5 май.

Стиховете ще бъдат оценени от тричленно жури, а резултатите от конкурса ще бъдат обявени в навечерието на 24 май - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

За победителя е предвидена парична награда от 200 лева, класираният на второ място ще получи 150 лева, а на трето - 100 лева.

Желаещите да участват в конкурса могат да се обадят за допълнителна информация на главния експерт по култура в общината Виолета Антонова. Телефоните за връзка са 084/ 618 241 и 0893/551 228.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама