Специални предложения от бижуто на русенското крайбрежие за Трифон Зарезан и Свети Валентин

16:56, 09 фев 17 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гранд хотел „Рига“ отново е подготвил специални предложения за своите гости на предстоящия двоен празник.

Много русенци отново ще изберат да съчетаят традиционния Трифон Зарезан с Денят на влюбените именно в една от емблемите на Русе.

Гурме ресторант „Панорама“ по традиция е избиран и за място, на което много русенци предлагат брак на своите любими точно на 14 февруари. Изисканият интериор и невероятната гледка към града и акваторията на Дунав, съчетани с романтична музика, предразполагат допълнително за целта. Не са рядкост случаите, в които екипът на емблематичното заведение помага с идеи, съвети, допълнително аранжиране на мястото и поднасяне на пръстена по оригинален начин.

Наред с това гостите на „Панорама“, определян заслужено за най-добрия гурме и „А ла карт“ ресторант през последните години у нас, отново ще могат да се насладят на докосващи сетивата вкусове от специално изготвеното за целта меню.

В механата на комплекса на брега на голямата европейска река Дунав отново залагат на традиционния български стил. Подготвени са също различни варианти на менюта, които могат да задоволят вкуса на всеки. Това, съчетано и с изпълненията на оркестъра предполага истинска празнична обстановка за любителите на родните традиции.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама