Откриват първото сватбено изложение в Пловдив

07:22, 11 фев 17 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заместник –кметът Георги Титюков и директорът на ОП „Радостни обреди“  Румяна Толова ще открият първото сватбено изложение в Пловдив днес в 10,00 часа в палата № 7 на  Международен панаир Пловдив.

Изложението се организира от списание „Сватбен сезон“ и се провежда  с подкрепата на ОП „Радостни обреди“.

И през двата дни, 11 и 12 февруари, от 10 до 18 часа, ще има представители на общинското предприятие, които ще консултират  бъдещите семейства по въпроси, свързани със сключването на граждански брак – колко време предварително трябва да стане записването, какви са необходимите документи, видовете ритуали, таксите за записване и провеждане на ритуали и др.

Сватбени агенции, флористи, фотографи, видеографи, диджеи, сладкари, гримьори и много други творци ще се съберат под един покрив, за да превърнат палатата във феерия от цветове, музика и  красота. Бъдещите младоженци ще могат да се срещнат  на едно място с всички професионалисти , които ще направят тяхната сватба уникална. На сцената на изложението ще свирят струнен квартет, фолклорен оркестър, ще звучат акустични китари, ще се танцува салса и бачата, хоро и ръченица – една богата палитра от различни стилове музика за всеки вкус.

Входът за посетители е свободен. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама