Над 100 еликсира опитаха варненци на Празника на виното и любовта

17:15, 11 фев 17 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Повече от 100 вида вина, произведени в изби от цяла България, имаха шанс да опитат варненци, които дойдоха на Празника на любовта и виното в мол „Варна“, организиран съвместно с Българската асоциация на сомелиерите и виноценителите.

Най-добрите образци от продукцията си представиха винарски изби от Тракия и Розовата долина, подножието на Родопите и Северното Черноморие, Добруджа и Русенски Лом („Братя Минкови“, „Едоардо Миролио“, „Шато Копса“, „Вила Юстина“, „Варна“, Alvina Winery и „Нисово“). Конкурираха ги вина от всички краища на света от колекцията на магазина „За Вино“. Освен тях овациите на гостите събраха екзотичните коктейли на барманите от Cheers, а истински хит стана миксът от коняк, ликьор, бяло сухо вино, сироп от круши и фреш лимон, наречен Love is in the air, който майсторите на шейкъра приготвяха пред очите на гостите.

Вкусът на еликсирите бе гарниран с изискан кетъринг, а градуса на настроението допълнително подгряваха изпълненията на живо на музикантите от група La Migra.

Празничният дух на Пазара на Мол Варна ще продължи до Деня на влюбените с уникатите от „валентинското“ издание на Арт базара, сред които всеки ще може да подбере оригинален подарък за половинката си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама