Поредица инициативи за Деня на влюбените в Русе

06:37, 14 фев 17 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нов и интересен начин за нови запознанства представиха членовете на „Младежки парламент”, съобщават от пресцентъра на община Русе.

По американския модел на Speed Dating или така наречените „Бързи срещи”, в следобедните часове на неделния ден, 30 младежи се запознаха един с друг и обмениха информация за себе си. Срещите преминаха под мотото „Непознат днес – приятел утре”.

 На ротативен принцип, в рамките на 5 минути, младежите си задаваха въпроси от типа: „Как се казваш?”, „Кое е любимото ти хоби?” и т.н.

В началото на срещата, участниците бяха плахи и срамежливи, но в края споделиха с организаторите, че времето за опознаване дори не им е стигнало и са се забавлявали много.

 С тези „Бързи срещи” членовете на „Младежки парламент” сложиха началото на редица инициативи, свързани с Деня на влюбените.

Едни от изненадите, които са подготвили за 14 февруари са арка на влюбените и любовни късметчета за минувачите. А всеки, който пожелае, може да остави своето любовно послание. Всичко това ще се случи на площада пред Съда от 15 ч.   

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама