Спектакълът „Жена ми се казва Борис” гостува в Разград за Свети Валентин и Трифон Зарезан

07:42, 14 фев 17 25 442 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-гледаната комедия за 2016 година „Жена ми се казва Борис” гостува на разградска сцена за Свети Валентин и Трифон Зарезан. След бляскаво турне в цялата страна, преминало при препълнени зали, комедията ще зарадва отново любителите на сценичното изкуство в лудогорския град, съобщават от НЧ „Развитие-1869”.

Представлението ще се играе тази вечер от 18 часа в салона на читалището /Стария театър/.

На сцената ще се качат един от най-обичаните театрални и телевизионни звезди – Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева. Артистите ще се потопят във вихъра на една любовна история, която се завърта около формирането на изненадващ четириъгълник.

Палавият Жорж, в чиято роля влиза Станимир Гъмов, е изправен пред изпитание, заради заканата на любовницата му да разкрие истината за двегодишната им интимна връзка пред жена му. Тогава случайността праща на Жорж спасител в лицето на артистичния и изобретателен Борис, в който ще се превъплъти Румен Угрински.

Съпругът вижда шанс да спаси брака си, обличайки Борис в дрехите на жена си, за да заблуди любовницата решила да разкаже всичко. Тази идея води до такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, една жена губи мъжа си, друга любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация.

Билетите за спектакъла са по 12 и 15 лв, продават се в администрацията на НЧ „Развитие-1869“, а между 12 и 18 часа и на касата в театралната сграда.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама