Младежкият лидер на БСП Вероника Делибалтова за първи път участва в избори като кандидат за депутат (листата на БСП Сливен)

10:45, 14 фев 17 / Политика 25 797 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният съвет на БСП Сливен подреди листата на местната централа за парламентарните избори. Водач отново ще бъде Таско Ерменков. Деян Дечев е на второ място. Трета е  Пепа Беева - Нова Загора. Четвъртото място е отредено за коалиционен партньор. Пета е Мариета Петкова. Шеста е  Ваня Колева, председател на БСП в Твърдица. Седмото място  е за  коалиционен партньор. Осма е Вероника Делибалтова. Деветото място е за Митко Радев Митев от Нова Загора. На десето място е Кольо Милев. Единадесетото място е за Наташа Пощова, а на дванадесетото е Събина Петканска.

Това обяви пред за Topnovini.bg младежкият лидер на левицата Вероника Делибалтова, която не скри вълнението си, че за първи път участва в избори, в качеството си на кандидат за народен представител.

„Благодарна съм на Областния съвет в БСП Сливен, който ме подкрепи и гласува да бъда на 8-мо място в листата на 21 МИР Сливен. За мен това е огромна чест”, каза Делибалтова. Тя уточни, че в събота предстои НС и утвърждаване на листата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама