Клиентски съвет към EVN заседава в Стара Загора

13:04, 14 фев 17 25 465 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Осмата среща на Клиентския съвет към EVN България се проведе в Стара Загора, съобщиха от електроразпределителното дружество. За настоящия състав на Клиентски съвет това беше четвърто заседание. На срещата бяха обсъдени актуални теми свързани с факторите, влияещи на консумацията на електричество в домакинството през зимата.

Участниците в Клиентския съвет се обединиха около становището, че е важно всеки клиент да следи своето потребление през зимния сезон, както и да обръща внимание на мерки за енергийна ефективност и рационално използване на електроенергията в дома. Важно е за всеки клиент да обърне внимание и на факторите, оказващи влияние на неговата консумация – индивидуален режим на потребление при ниски температури, дали се използва електроенергия за отопление и топла вода и др.  Разумно потребление означава разумни разходи, е общото мнение на участниците.

Инициативата Клиентски съвет се състои в срещи между битови клиенти на EVN България и представители на дружеството. Дискутират се различни теми, свързани с дейността на EVN България и се изработват различни предложения и препоръки, които биха били полезни за усъвършенстване на предоставяните от дружеството услуги. Клиентският съвет има консултативна роля за дейността на дружествата в групата EVN България, които подлежат на стриктни регулативни норми съгласно българското законодателство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама