Столична община представя за обсъждане Програма за управление на качеството на атмосферния въздух

15:29, 14 фев 17 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Проектът на Актуализирана Програма за управление на качеството на атмосферния въздух до 2020 и План за действие, който беше представен пред столични журналисти през миналата седмица в сряда, вече е на разположение на интернет адрес: http://sofia.bg/smet/Project_Program_KAV_Sofia_2015-2020.pdf

В следващия 30 календарни дни всички граждани на Столична община, които имат коментари по тази програма или допълнителни предложения по нея, биха могли да ги представят писмено в районните администрации по местоживеене, съобщиха от Столична община.

В рамките на общественото обсъждане, зам.-кметът по екология Йоана Христова ще инициира поредица от срещи с представители на неправителствени организации и бизнеса, в които ще потърси допълнителна експертиза по темата.

Първата от тези срещи, на която ще се обсъжда актуализираната Програма за управление на качеството на атмосферния въздух в София до 2020 и Плана за действие, ще се състои на 17 февруари 2016 г. (петък) от 11:30 часа в сградата на Столична община ул. “Московска” 33  и в срещата-разговор ще участват представители на неправителствени организации и желаещи граждани.

Всеки, който желае да се включи в тази дискусия, може да заяви своето участие на имейл: [email protected], до 17:00 ч. на 16 февруари 2016 г. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама