1600 удостоверения за гласуване на друго място разпределят в област Добрич

15:34, 14 фев 17 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес в областната администрация в Добрич се очаква да пристигнат удостоверения за гласуване на друго място и регистри за тях. След получаване на документите, ще бъдат уведомени общините, чийто представители по график ще получат определения за всяка една община брой удостоверения за гласуване на друго място и регистри за тях. Общо за област Добрич ще бъдат разпределени по общини 1600 удостоверения и 80 регистъра за гласуване на друго място.

От областна администрация посочват, че във връзка с предстоящите парламентарни избори на 26 март областният управител Детелина Николова, съобразно вменените ангажименти на институцията, следи стриктно за своевременното изпълнение на задачите в изборния процес, съгласно хронограмата, приета с Решение на ЦИК, както и указанията на Министерски съвет.

Съгласно хронограмата на ЦИК и указанията на Министерски съвет, до 17 часа на 21 февруари партии, коалиции и Инициативни комитети правят предложения до Районната избирателна комисия за регистрация на листи с кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама