Вечери за наивници, любовници и (вино)вници

15:42, 14 фев 17 / Култура 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Смята се, че на днешния ден хората, които празнуват, са разделени на две основни категории. Едните търсят или пък смятат, че вече са открили любовта, а другите твърдят, че „In vino veritas!" ( „Истината е във виното!“). Убедени, че за да се уповаваш, на което и да е от двете, е нужна немалка наивност, организаторите на станалите вече традиционни за столицата „Вечери за наивници“, ни канят да отпразнуваме заедно вината си, че ме влюбени в неща толкова непрактични и крехки като виното и любовта.

Из лабиринтите на собствените ни чувства и мисли пък ще ни водят блогърът Мила Иванова, добила широка популярност със страницата си „Солунска 16“, психологът Даниел Троев, прилагащ методите на „чудната психология“ и Ангел и Рени Георгиеви, които помагат на всеки да изживее своя традиционен момент чрез платформата nishan.bg.

„Както успехите, така и провалите в любовта винаги са далеч по-сладки за преглъщане с мерло или шардоне, а опиянението от виното ни прави по-смели да споделим забавната страна на историите си...пък и да опитаме отново. Дали само от виното, дали само от любовта или пък и от двете – изборът е единствено наш.“

- твърдят организаторите, приканвайки ни да станем част от събитието тази вечер от 19:00 часа в MOVE.BG.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама