Wizz Air открива нова линия от София до Франкфурт

17:22, 14 фев 17 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Унгарската нискотарифна авиокомпания Wizz Air обяви днес откриването на нова линия от София до летище Франкфурт(основно летище Франкфурт). От компанията съобщиха, че цената на еднопосочния билет ще бъде 59.90 лв. с включени данъци и задължителни такси. Полетите ще се изпълняват всеки ден, като първият полет ще бъде на 22 май тази година.

Местата са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на сайта на авиокомпанията.

“Радваме се да обявим друга нискотарифна линия от София, като 137-и маршрут в мрежата на WIZZ. Най-новата ни услуга ще свързва българската столица София с основното летище на гр.Франкфурт, най-голямото в Германия и главен международен авиационен хъб. Убедени сме, че всекидневните полети по новия маршрут до Франкфурт, ще станат популярни сред бизнес пътниците, както и сред туристите, които ще се наслаждават на отлично обслужване на борда, пътувайки до 35 дестинации в Европа и извън Европа. Нашият приятелски български екипаж очаква да посрещне всички пътници от Франкфурт с усмивка на борда на един от новите ни самолети Airbus A321“, съобщи днес мениджърът по корпоративни комуникации на Wizz Air Габор Васархели.

Летище Франкфурт е най-голямото летище в Германия и четвъртото по големина в Европа. То се намира в петия по големина град на Германия и един от водещите финансови центрове в света - Франкфурт на Майн.

Wizz Air има вече седем самолета, които са базирани в София и през юли т.г. ще разположи един Airbus A320 и във Варна.

От летище София сега Wizz Air лети по 44 маршрута до 18 държави, включитерно и по вътрешната отсечка София-Варна.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама