Бивш следовател пише книга, в която кани времето на разпит

17:54, 14 фев 17 / Култура 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-общо казано “Годината на вятърния заек“ е книга с разкази, приказки и истории, така поне я определя нейният автор – Миро Ангелов.

И, ако смятате, че на писателите не бива да се вярва много, защото професията им изисква да умеят да лъжат достатъчно убедително, то бързаме да ви поправим, че случаят съвсем не е такъв. Да търси и казва истината е непоправима черта от характера на Миро Ангелов, наследена от предишната му професия на следовател.

Ако вече събудихме любопитството ви да разберете как и защо един бивш следовател в настоящето търси изява като разказвач на историите на странен вятърен заек, можете да потърсите отговорите лично от него на 22-ри февруари от 19:00 часа в "+ това".

Дотогава ви оставяме да анализирате мотивите за написването на книгата, които авторът вече е споделил, и сами да решите вярвате ли му:

"В „Годината на Вятърния заек“ наистина си позволих да поканя Времето, преоблечено в човешкото, да надникне, да почувства дома, страниците, да поостане, ако реши, и ако е нужно – да допълни със свои думи и спомени празнините."  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама