Българската туристическа камара поздрави Пламен Узунов за инициативата за възстановяване на връзката между районните инспектори и гражданите

19:32, 14 фев 17 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Задачата бе възложена от министър Пламен Узунов непосредствено след встъпването му в длъжност. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи. Активната комуникация с хората по местоживеене бе изведена като приоритет за новото ръководство на МВР. Тя бе поставена за изпълнение пред ръководния състав на министерството и началниците на всички 179 районни полицейски управления в страната. Целта е възстановяването на връзката между районните инспектори и гражданите.

По заповед на министъра информационни писма с името и координатите на районния инспектор, отговарящ за съответната територия, контактите на дежурните части на районните управления и областните дирекции достигнаха до всеки вход на жилищна сграда в градовете, селата и вилните зони. Улеснен е контактът с районните инспектори на териториален принцип включително и за многобройните туристи както в големите курорти, така и в по-малките населени места, които напоследък приемат все повече гости в обособени къщи, хостели и малки хотели. Председателят на Управителния съвет на Българската туристическа камара инж. Стоян Лазаров оценява плюсовете от директния контакт с полицейските служители по места в писмо, изпратено до министър Узунов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама