Туроператори със сериозен интерес към Казанлък

08:51, 16 фев 17 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сериозен интерес проявяват туроператори към представянето на община Казанлък на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”, която се провежда в София. Първите посетители на казанлъшкия щанд бяха посрещнати с традиционни розови продукти от Долината на розите и на тракийските царе и имаха възможност да опитат локум и сладко от рози, гюлови ликьор и ракия.

В първите минути след старта на туристическата борса актьорите от Общински театър „Любомир Кабакчиев“ представиха откъс от възстановките на тракийски ритуали, които ще съпътстват тазгодишното присъствие на Общината на изложението.

Съвместно с исторически музей „Искра“ община Казанлък представя и реплики на уникалните тракийски находки, открити в гробница „Голяма Косматка“.

Визията на щанда, който е разположен на 18 кв.м е изцяло обновена. Специалното място срещу щанда на Министерството на туризма е отворено за посетители от три страни, които получават индивидуално внимание от представителите на Община Казанлък за историята и културата на региона, за празниците на розата и на тракийските царе, за съкровищата в Розовата долина.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама