Предлагат да има повече атракции на панаира в Търговище

10:13, 16 фев 17 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До 20 февруари продължава допитването за бъдещето на традиционния пролетен панаир в Търговище. На сайта на Община Търговище може да бъдат направени предложения за обновяване концепцията за „Изложение Търговище”, припомниха от пресцентъра на администрацията.

Във форума всеки гражданин може да се запознае с представените идеи и лично да изкаже позицията си за нужните промени за бъдещето на вековния панаир.

Чрез отворената форма за коментари, Община Търговище иска да проучи желанията и очакванията на жителите на града. Търсят се идеи  за търговския форум, културната програма, съпътстващите събития и привличането на нови посетители. Най-находчивите ще бъдат отличени и приложени, по възможност.

Писмени предложения могат да се изпращат и на пощенския адрес на Община Търговище: Търговище, 7700, площад „Свобода” или по електронен път на [email protected].

До момента има споделени 8 коментара. Сред тях са изказани мнения за търсене на специализирани консултанти за изложението,  предлагане на повече атракции на открито и закрито и да се привличат повече търговци. Други предлагат да се превърне в специализиран панаир за биопродукти и техника, както и да се осигури по-голямо участие на местни фирми.

Допитването е в отговор на поетия от кмета д-р Дарин Димитров ангажимент за публичност и прозрачност при управлението на общината, както и за диалог с гражданите по всички важни теми от обществено значение. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама