Община Добрич: Движение на автомобили в парка не е разрешено

10:37, 16 фев 17 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Движението на автомобили в парка не е разрешено. Това заявиха от Община Добрич в отговор на запитване на Topnovini.bg. По повод падналата в дерето на река Добричка в градския парк кола, читателите ни попитаха защо се разрешава движението на автомобили в парка, особено около ресторант "Лебед".

От местната администрация посочиха, че е позволено единствено движението по алеята до ресторант „Лебед” и то само до паркинга на ресторанта.

Тази алея винаги я е имало и е запазена с това предназначение и в проекта за реконструкцията на парка, посочиха от кметството. Алеята съществува от доста години. Досега не е имало подобни проблеми

От Общината обаче заявиха, че ще могат да коментират порече по казуса, след като получат протокол от полицията за инцидента, тъй като при извършената проверка от местната администрация автомобилът вече е бил изваден.

При други поводи влизането на автомобил в парка се разрешава с изрично издаден маршрутен пропуск, в който се описва причината за допускането на автомобила, мястото, до което има право да стигне, маршрутът, по който да стигне и времето, за което може да пребивава на територията на парка, посочиха още от кметството. И допълниха, че за да бъде уважено искане за такъв пропуск има и условия, с които се съобразяваме, така че не всяко искане се уважава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама