Според кмета зад организираните протестни действия срещу бездействията на община Разград стоят лични интереси

14:22, 16 фев 17 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Според кмета д-р Валентин Василев зад организираните тази вечер общоградски протестни действия срещу управлението на общината стоят лични интереси.

Той посочи, че организаторът на инициативата Николай Падалски многократно е организирал протести за себе си, излагал е странни и несвързани с реалистичността въпроси и теми от Разград.

Кметът заяви, че преди да се даде трибуна на организатора на протеста и преди гражданите да се включат в него, трябва да си зададат няколко въпроса  - какво е направил за града, в който е прекарал по-голяма част от живота си? Каква е целта на действията му и нямат ли политически привкус? Д-р Василев счита още, че най-вероятно активността му е предизвикана от отказа на му да работи с импресарската къща на Падалски и по този начин да рекламира частния му бизнес.

Кметът бе категоричен, че по изборените теми в исканията на организирания протест, общината неведнъж е вземала отношение. Специално за градския парк д-р Василев припомни, че в миналото Обществен съвет за разпределение на 6 000 000 лева с готов проект по оперативна програма, е решил с парите първо да се подобри жезнената среда в жк „Орел“. Той посочи, че темата за градския парк е била дискутирана, но Обществения съвет е преценил, че е по-правилно да се благоустори най-големия жилищен квартал в Разград. Д-р Василев добави, че общината със собствени усилия прави неоходимото да възстановява люлките, пейките и зелената среда в градския парк. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама