Серия от кражби в Новозагорско

14:43, 16 фев 17 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новозагорски криминалисти задържаха две момчета на 15 и 16 години  за кражба от лек автомобил в село Съдиево, съобщиха от полицията. На 14 февруари двамата са взломили страничното стъкло на лек автомобил “Фолксваген Поло” и са откраднали си-ди плеър, мобилен телефон “Самсунг” и инструменти. След задържането момчетата са направили пълни самопризнания и са върнали част от откраднатите вещи. Работата по досъдебното производство продължава.

На 15 февруари в 20,10 часа е получен сигнал в РУ-Нова Загора от частна охранителна фирма, че са заловили лице в момент на извършване на кражба от частен имот. 26-годишният А.В. е проникнал незаконно в имота на 59-годишна жена в град Нова Загора. Той е криминално проявен с условна присъда за кражба. Задържан е за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Полицейски служители разследват кражба от частен имот в град Нова Загора. Заявлението е подадено в 14.30 часа на 15 февруари от 64-годишната собственичка. Неизвестен извършител е проникнал през неукрепен прозорец в имота на заявителката и е извършил кражба на телевизор LG, кафемашина, домакински съдове и покъщнина. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама