Юношите на „Нафтата“ грабнаха бронзови медали на турнир в Сандански

15:33, 16 фев 17 / Спорт 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът U17 на „Нефтохимик“ спечели бронзовите медали на силния международен турнир в Сандански, който се проведе от 12 до 16 февруари, съобщиха от ръководството на клуба. В „малкия“ финал момчетата на Господин Господинов се наложиха над „Локомотив“ Сф след изпълнения на дузпи, а в редовното време срещата завърши 1:1.

В своята група бургаските футболисти се справиха перфектно, след като записаха две победи и едно равенство. В първия си мач „зелените“ победиха „Локомотив“ Сф с 2:1 след попадения на Христо Янков и Йолиан Иванов. Във втората си среща бургаските играчи завършиха 0:0 с отборът на „Пирин“ (Благоевград), а в третата си среща победиха „Славия“ с 1:0, като попадението бе дело на Йолиан Иванов. Така с равни точки с „Пирин“ жребият трябваше да определи кой ще играе на финал и кой ще се бори за третото място. За жалост „Нефтохимик“ нямаше късмет при този жребии и трябваше да се примири с двубои за бронзовите медали.

В битката за третото място срещу „Локомотив“ Сф лотарията на дузпите определи победителя. През първото полувреме „Локомотив“ поведе, но с попадение на Васил Ангелов „Нафтата“ изравни през втората част, а този резултат 1:1 се запази до края. При дузпите „Нефтохимик“ направи два пропуска, а „железничарите“ три и така бронзовите медали бяха спечелени от „Нефтохимик“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама