Академия за родители се открива в София в събота

15:59, 16 фев 17 25 261 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Академия за родители се открива в София в събота - 18 февруари, в столичния Sofia Event Center на бул.“Черни връх“ 100, науми Topnovini.bg от организаторите на форума.

Събитието ще събере родители - настоящи и бъдещи, и неговият фокус ще бъде в областите здраве, образование и възпитание.

Академията за родители е най-големият безплатен семеен форум у нас, на който свои лекции ще изнесат над 30 вдъхновяващи лектори, пред посетителите ще се представят над 70 водещи организации, ще има и 20+ работилници за деца и родители.

В рамките на академията ще бъдат отворени две зали за лекции, в които ще се разискват най-важните за бъдещите родители теми - бременност и раждане, първи грижи, отношенията между партньорите, как да управляваме семейния бюджет и др.

Каузата на неправителствената организация “Академия за родители”, която е организатор на събитието, е освен обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата, да вдъхне увереност на родителите, че могат да се справят с едно от най-големите предизвикателства в живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама