Кандидатът на ГЕРБ за кмет на разградското село Гецово ще бъде Мария Иванова

16:13, 16 фев 17 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на разградското село Гецово за частичниje избори, които предстои да бъдат насрочени с указ на президента, ще бъде Мария Иванова. Номинацията й бе представена днес от областния координатор на партията д-р Валентин Василев. Той посочи, че познава Иванова от времето, когато е бил областен управител, а тя е работила в администрацията по програми на социалното министерство. Д-р Василев заяви, че тя е точен и коректен човек, който изпълнява стриктно задълженията си. „Убеден съм, че тя ще стане кмет на Гецово и ще продължи своята коректна работа”, допълни областният координатор на партията.

Мария Иванова е на 49 години. Родена е в Пазарджик, но е омъжена в Гецово. Тя е със средно образование, работила е в хотелиерския бизнес, както и в Испания. От четири години е старши сътрудник в кметството в Гецово. След отстраняването от длъжност на кмета Пламен Пантилеев заради влязла в сила присъда, тя бе определена за временно изпълняващ длъжността кмет.

Иванова заяви, че не е член на ГЕРБ, но й симпатизира и изрази убедеността си, че ще спечели частичните избори за кмет на населеното място. „След изборите с помощта на община Разград ще се стараем да направим най-доброто за селото”, коментира кандидатът за кмет.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама