Установиха нови случаи на дрогирани, пияни и неправоспособни шофьори в Сливен

18:11, 16 фев 17 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Образувани са четири бързи производства срещу водачи, хванати от “Пътна полиция” –Сливен – неправоспособен, употребил наркотици, с алкохол и един отказал да бъде изпробван с техническо средство. На 15 февруари, по ул. “Великокняжевска” в Сливен е спрян за проверка лек автомобил “ВАЗ”, управляван от Р.Ш.(26г.). При проверката полицейските служители установяват, че Р.Ш. е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за управление на МПС.

41-годишният Т.С. от Сливен е установен да управлява лек автомобил “БМВ-318” с концентрация на алкохол 1,68 промила на 15 февруари. Той е спрян за проверка  в 11,42 часа на ул. “Академик Константин Пашев” в град Сливен.

Тази нощ на бул. “Христо Ботев” е установен 24-годишният Р.М. от Сливен да управлява лек автомобил “Ауди А3” след употреба на наркотично вещество. Малко по-късно в 0140 часа патрулен екип спира за проверка лек автомобил “Ауди А4” на бул.”Хаджи Димитър”, също в Сливен. Водачът е Г.К. на 24 години. Той е отказал да бъде изпробван с техническо средство  за употреба на наркотици. 

В хода на операцията са установени още двама неправоспособни водачи, на които са съставени актове за административно нарушение. До края на седмицата „Пътна полиция” ще  извършва засилени проверки за новите винетни стикери.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама