Група разградчани изразиха чрез символичен протест недоволството си от бездействията на общината

21:27, 16 фев 17 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Група разградчани излязоха на символичен протест пред Общинския културен център, за да изразят недоволството си от бездействията на общината. Организатор на инициативата бе Николай Падалски, който е родом от Русе, но от година и половина живее в Разград. Той заяви, че действията са му провокирани от безхаберието на общината към много сериозни проблеми за града. Сред тях той посочи състоянието на градския парк и на уличната мрежа, непочистените улици, цената на водата и др. „За мен тази община и кметът не работят, а зам.-кметът, отговарящ за снегопочистването трябва доброволно да подаде оставка и да напусне работа”, коментира още Падалски. Той смята, че ръководството на общината трябва или да се стресне и да заработи, или да си ходи, защото по думите му градът след време ще се обезлюди заради това управление.

Организаторът на протестните действия коментира още, че ще търси хора, с които да работят за реална борба за съживяване на Разград. Идеята му е да се създадат работни групи, които да търсят решение на проблемите. Той допълни, че е мотивиран да работи за града по всякакви начини. 

По-рано през деня кметът д-р Валентин Василев обяви на пресконференция, че зад протеста срещу управлението на община Разград стоят лични интереси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама