Лудогорец загуби с 1:2 от Копенхаген

22:39, 16 фев 17 / Спорт 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лудогорец загуби с 1:2 от Копенхаген в първия мач от 1/16-финалите за Лига Европа, който се игра на националния стадион „Васил Левски“ пред 14257 зрители. Това съобщи спортният сайт Gong.bg

Абел Анисе отбеляза автогол във втората минута, което повлия много негативно на Лудогорец. Юсеф Туту изкара начело Копенхаген, след като отбеляза гол във вратата на Разградския тим, с който гостите поведоха с 2:0.  Клаудиу Кешеру вкара почетното попадение за Лудогорец в 81-та минута. Задачата на българския шампион за реванша, който е след седмица е изключително трудна.

През второто полувреме Лудогорец се опита да вдигне темпото на игра, но футболистите на Копенхаген продължиха да не оставят никакви пространства на своя съперник, което затрудняваше много играчите на Георги Дерменджиев. Датчаните много добре противодействаха на българския шампион в средата на терена.

Лудогорец все пак успя да върне едно попадение в 81-та минута, когато Натанаел центрира в наказателното поле на гостите, където Марселиньо стреля отблизо, Робин Олсен успя да докосне топката, която се удари в напречната греда, а след това отблизо Клаудиу Кешеру не пропусна да вкара, пише още Gong.bg.

Копенхаген завърши мача с човек по-малко, след като Ян Грегуш бе изгонен за втори жълт картон в заключителните секунди на срещата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама