Стефка Костадинова се срещна с президента на Европейския съюз по таекуондо

15:30, 22 фев 17 / Спорт 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Президентът на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова прие днес президента на Европейския съюз по таекуондо Сакис Прагаус, който е на посещение в София по повод предстоящото от 6 до 9 април Европейско първенство, съобщи сайтът на БОК, цитирано от БГНЕС.

В библиотеката на Българския олимпийски комитет двамата обсъдиха хода на подготовката и двустранните отношения между България и Гърция в областта на спорта. Г-н Прагаус изказа възхищението си от постиженията на Костадинова, чийто световен рекорд в скока на височина стои недостижим вече 30 години. От своя страна Стефка Костадинова напомни, че едни от най-вълнуващите й победи и рекорди са свързани с нейните стартове в Гърция.

На срещата присъства и президентът на Българската федерация Слави Бинев, който се очаква тази година да бъде избран за вицепрезидент на Европейския таекуондо съюз. В делегацията на гостите днес бяха и други представители на европейската централа, отговорни за подготовката на шампионата. Първенството ще се състои в зала „София“, в него се очаква да участват близо 500 таекуондисти от 40 държави. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама