Екшън с мирис на дрога се разрази в Ново Паничарево

10:19, 23 фев 17 25 895 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Инцидент с побой е възникнал снощи около 19,00 ч. в село Ново Паничарево, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

27-годишният Нейко Димитров от Бургас, живеещ от известно време в селото, нанесъл побой над местен жител, с когото имал междуличностен конфликт. По първоначални данни близките на потърпевшия реагирали остро, което накарало нападателят да повика на помощ свои приятели на възраст между 21 и 51 години, повечето от Бургас. Последните се придвижили до Ново Паничарево и спрели с колите си в центъра на селото.

След нанасянето на побой над опонента си, Нейко с камъни счупил три панорамни стъкла на дома му в селото. Тъкмо когато екшънът е щял да се разрази до краен предел, на мястото пристигнали полицейски служители и неутрализирали конфликта.

При извършеното претърсване на управлявания от Нейко лек автомобил „Ауди А6“ са намерени и иззети пакетче с метамфетамин. При претърсването на втория лек автомобил „Ауди А8“, с който до Ново Паничарево се придвижили част от бургазлиите, е открито и друго пакетче с метамфетамин, собственост на 33-годишния водач на колата от Бургас. Същият е тестван за употреба на наркотични вещества, като апаратът отчел положителна проба за употреба на метамфетамин.

Нейко Димитров и приятелите му са задържани за срок от 24 часа. По случая в Районно управление – Приморско е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама