Мъж и момиче пострадаха при инциденти с мотор и велосипед край Благоевград

20:35, 24 фев 17 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама пострадаха при пътни инциденти с мотор и велосипед след обяд днес край Благоевград, състоянието на 43-годишен мъж е тежко, съобщи БГНЕС.

26-годишно момиче, блъснато от лек автомобил в Благоевград, е с политравма.

Пътният инцидент стана в 18.30 часа на бул. "П.К.Яворов" в жк. "Еленово". Според водача на лекия автомобил "Субару", момичето карало по осевата линия и се блъснало в лявото му странично огледало. Пострадалата е приета за изследвания в МБАЛ-Благоевгра с травми на главата и кръста. Състоянието й се изяснява чрез изследвания в отделението по образна диагностика.

По-рано днес 43-годишен мъж пострада тежко след падане с кросов мотор в село край град Кочериново. Към 16.00 часа мъжът се качил на мотора след стабилна употреба на алкохол. Инцидентът станал в бившия стопански двор на село Боровец, община Кочериново.

Изминал едва 30-на метра, моторът подскочил върху малка бабуна и водачът изхвърчал от седлото. Паднал на главата си, с линейка на ФСМП-Рила е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Скенерът е установил фрактура на шиен прешлен и мозъчен оток. Пострадалият мъж не чувства крайниците си. Тъй като е с прекъснати осигурителни права на този етап му е отказан прием в столична болница. Настанен е отделението по реанимация, след като близките платят дължимите осигуровки за няколко години, ще бъде транспортиран за София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама