ВК „Дунав” излиза за трета поредна победа във Висшата лига

08:56, 25 фев 17 25 335 Шрифт:
Автор:

Волейболният отбор на „Дунав” посреща тима на „Раковски” в двубой от деветия кръг на първенството във Висшата лига. Русенският състав е на трето място във временното класиране с актив от 13 точки. От началото на шампионата „Дунав” е с четири победи и четири загуби.

С четири успеха и четири поражения е и тима на „Раковски”, който е на четвърто място с 12 точки.

Срещата днес, 25 февруари, в зала „Дунав” е от 17:00 часа с вход свободен. Домакините са амбицирани да постигнат трета поредна победа в първенството, след като се спечелиха с 3:0 гейма срещу „Дея спорт” и с 3:1 срещу „Черноморец” Бяла.

„Излизаме за задължителна победа в днешния двубой. Имаме шансове да се класираме на второ място в групата и да продължим в следващата фаза на първенството.

Нямаме проблеми с болни и контузени състезатели. За тази среща ще можем да разчитаме на ново попълнение- Иван Дамянов, който за последно игра в „Миньор”. Надяваме се да зарадваме привържениците на отбора със силно представяне и убедителен успех”, каза играещият старши треньор на „Дунав” Красимир Миронов.

На първо място в групата с осем победи е тимът на „Доростол”, а втори е съставът на „Дея спорт” Бургас с пет успеха и три загуби и актив от 15 точки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама