До 11 март се издават удостоверия за гласуване на друго място

10:42, 26 фев 17 25 411 Шрифт:
Автор:

Във връзка с произвеждането на избори за народни представители на 26 март 2017 г., общинска администрация Пловдив уведомява, че в срок до 11 март 2017 г. избирателите с трайни увреждания, които не им позволяват да упражнят избирателното си право в съответното изборно помещение и желаят да гласуват в подвижна избирателна кутия, могат да заявят желанието си в писмена форма, чрез заявление до районната администрация, подписано саморъчно и подадено чрез писмо, факс или на електронна поща [email protected], като приложат и копие на документ от ТЕЛК (НЕЛК).

„Също до 11март 2017 г. кандидатите за народни представители, членовете на Централната избирателна комисия, членовете на районната избирателна комисия и наблюдателите могат да подадат заявления до районната администрация за издаване на удостоверение за гласуване на друго място. Избирател, чийто настоящ адрес е в град Пловдив, а постоянният адрес е в друго населено място, може да подаде заявление за гласуване по настоящ адрес в районната администрация по настоящия му адрес“, обясни главният секретар на Община Пловдив Ангелина Топчиева.

Всеки избирател в срок до 18март 2017 г. може да подаде заявление за отстраняване на непълноти и грешки в избирателните списъци.  Справки в избирателните списъци по единен граждански номер могат да бъдат направени на интернет страницата на община Пловдив www.plovdiv.bg/ категория избори за Народно събрание 2017 г.,   на място в районните администрации на община Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама