Голям интерес към Пловдив на туристическата борса в Сърбия

16:45, 26 фев 17 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изключително голям интерес предизвиква щанда на община Пловдив на Международната туристическа борса, която се провежда в момента в Белград, Република Сърбия и завършва днес.  Потоци от посетители се спират на щанда на Пловдив и получават изчерпателна информация за най-древния град в Европа, модерните възможности на обновеното културно-историческо наследство и целогодишните културни събития за всички възрастови групи и интереси. 

Туроператорите се интересуват от възможността да разнообразят своите ваканционни пакети на море или планина, с включване на екскурзии до Пловдив. Интерес проявяват и към Международната среща по туризъм, която тази година ще се проведе от 4 до 7 октомври в града под тепетата.

Младите хора споделят, че вече планират посещение на събития в квартала на творческите индустрии „Капана“, както и че с любопитство и интерес ще се включат в нощния живот на града. Посетителите, на възраст между 40 и 50 г. проявяват и допълнителен интерес към възможностите за шопинг, както и към кулинарните и винени турове в Пловдив и региона.

Представителите на ОП"Туризъм"- Пловдив са приготвили за посетителите  новия туристически каталог Visit Plovdiv, CD с рекламен късометражен филм, дублиран на десет езика, календари и мартеници -  сувенирът, който посетителите на щанда приемат с настроение за спомен, заедно със значка с логото на първата българска Европейска столица на културата през 2019-та година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама