Бунт и размирици избухнаха в новия клип на Графа

10:45, 03 мар 17 / Любопитно 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Графа изпраща силни и лични послания за нуждата от повече смелост и отстояване на собствената позиция с песента „Вълк единак”, съобщи БГНЕС.

Във видеоклипа на едно от най-характерните и алтернативни парчета от албума „Моменти”, изпълнителят насочва вниманието на феновете към темите за самотата, отчуждението и страхът от социалното изключване.

„Вълк единак“ е неотложният план за бягство от измислената реалност, от фалшивата самоличност и ежедневните заблуди на виртуалния свят, в който „човек за човека е вълк”. С динамичната режисура на Люси Иларионов и красивите кадри на оператора Андрей Андреев, Графа се изправя смело „лице в лице срещу това, което всъщност сме”, както самият той пее в песента.

Снимка: БГНЕС

В новото видео участват и музикантите, които ще бъдат на сцената на големия концерт на 6 април в зала Арена Армеец. Това са Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и струнния оркестър на „Софийски солисти“, съобщиха от „Монте Мюзик”.

„Вълк единак“ е една от двайсет и петте песни, чиито специални концертни версии ще прозвучат на живо пред мащабната публика. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама