Наблюдатели от ОССЕ се срещнаха с Областния управител на Пловдив

11:00, 03 мар 17 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дългосрочните наблюдатели на предстоящите парламентарни избори Барбара Малдонадо и Габриеле Кьотшау, представители на ОССЕ, посетиха Областна администрация Пловдив и се срещнаха с областния управител Здравко Димитров.

 

Те са тук, за да наблюдават организацията на предстоящите избори и да следят за правилното провеждане на изборния процес. Те посетиха и двете Районни избирателни комисии – 16 и 17, за да се запознаят с тяхната работа.

Областният управител заяви, че работи за прозрачното провеждане на изборния процес и ще създаде възможно най-добри условия за организацията на избирателните комисии. „По мое предложение за първи път двете изборни комисии ще бъдат събрани заедно в 7-ма и  8-ма палата на Международен панаир Пловдив. Това ще доведе до по-добрата организация на изборите и до по-голямо удобство за председателите на секционните избирателни комисии, като същевременно ще осигури сигурността на процеса. Гарантирам, че всичко ще бъде перфектно и прозрачно. Аз съм спортист и държа на феърплея“, каза Здравко Димитров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама