Генерал Константин Попов: 3-ти март е свещена дата

11:41, 03 мар 17 25 216 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

3-ти март е свещена дата в родната ни история. Това е денят, в който България възкръсва за трети път. Свободата е вътрешен светоглед и усещане.

Това казва в поздравлението си към българите генерал Константин Попов по повод националния празник на страната, предаде БГНЕС.

„Пътят към свободата е трънлив и труден и минава през подвига на Левски, през войнската чест и доблест на всички, сражавали се в името на България. Днес с чувство на дълбока благодарност и признателност си спомняме за знайните и незнайни българи, борили се за Отечеството. Благоговеем пред величието на подвига на воините, сражавали се храбро за Родината”, заявява ген. Попов.

„Поклон пред паметта на нашите славни деди, на всички воювали за свободата ни убедено, храбро и гордо. Поклон пред всички, които приемат свободата за нещо свещено, а не за даденост”, казва Константин Попов.

„Пожелавам ви да носите светлия идеал, да бъдете светли и достойни хора, да гледате напред и да правите добро за България. Честит празник”, пожелава ген. Попов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама