Заради дербито ограничават движението в София

10:51, 04 мар 17 / Спорт 25 559 Шрифт:
Автор: Антоан Николов

Среща между отборите на Левски и ЦСКА предстои днес. Столичната полиция е на крак преди дербито. Агитките на двата отбора ще тръгнат по обяд и ще бъдат ескортирани от патрули, информират от СДВР.

Феновете на Левски традиционно се събират на булевард "Тодор Александров", а привържениците на ЦСКА - в района на НДК.

Полиция е предвидена по спирките на градския транспорт и в метрото. Край стадион "Васил Левски" ще бъдат обособени 8 контролно-пропускателни пункта. Всички ще преминават и през втора проверка на входовете на самия стадион.

Двубоят днес започва в 14:30 часа.

Заради срещата се въвеждат и промени в организацията на движение. 

Забранява се престоят и паркирането от 8.00 часа днес до отпадане на необходимостта при сектор "Г" и сектор "Б" на Националния стадион „Васил Левски“. 

Забранява се престоят и паркирането от 12.30 часа до 16.30 часа на моста пред Националния стадион „Васил Левски и на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиев“.

От 13.00 часа до приключване на срещата при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. „Ген Гурко“ между бул.“Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“, бул. Драган Цанков“ между бул. Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „П.К. Яворов“.

От 13.00 часа на 4 март до приключване на футболната среща се променя частично и маршрутът на автобусна линия 75. Автобусите ще пътуват до Военна академия.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама