Шуменецът Ростислав Райчев се готви усилено за Европейското по ММА в София

07:00, 06 мар 17 / Спорт 25 1240 Шрифт:
Автор:

Българската столица София е домакин на предстоящото Европейско първенство по ММА, което ще се проведе в 5 последователни дни – от 29 март до 2 април, в зала EFE на хотел Маринела.

Националният ни отбор в момента е на подготвителен лагер в Тетевен, където ще бъдат определени бойците, които ще ни представят на международния форум. Това съобщи за Topnovini.bg Калоян Колев от СК ММА Шумен, който е и помощник-треньор на националите. „Лагерът ще бъде двуседмичен. Подготвяме се усилено, правим двуразови тренировки. Събрали сме 18 състезатели от клубовете в цялата страна. Очаквам поне ¾ от тях да покажат ниво и да заслужат място на Европейското по ММА”, коментира той.

Снимка: Калоян Колев

Почти сигурно шуменецът Ростислав Райчев в категория 61 кг. ще представя родния си град и България на големия форум. Той е бронзов медалист от предходното европейско в Прага, Чехия.

„Подготовката на Ростислав върви добре. Изчистихме нещата, които ни притесняваха. Ако късметът е на наша страна, ще направим още-по добро представяне от преди”, категоричен бе Калоян Колев.

Снимка: Калоян Колев

По думите му, най-големите ни конкуренти на Стария континент са шведите, които имат изключително силен състав. Въпреки това, целта на нашите момчета е да завоюват титлата в отборното класиране.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама